CONCERT FESTES BANDA CABANES

La Unió Musical Sta. Cecília de Cabanes, va oferir la nit d’aquest diumenge 4 d’agost el ja tradicional Concert de Festes a la Plaça de les escoles velles

Com no podia ser d’una altra manera, va ser una nit de música pels quatre costats, la qual es va poder gaudir de manera gratuïta a partir de les 20:30 hores de la nit en un esdeveniment organitzat per la Unió Musical de Cabanes, l´Ajuntament de Cabanes i la col·laboració de la Diputació de Castelló i l’Associació Jo t’ajude.

En aquesta ocasió, Producciones Musicales The Luxe també vam tenir l’oportunitat de realitzar el muntatge, la sonorització i la il·luminació de l’esdeveniment. És per a nosaltres un esdeveniment molt especial, ja que fer aquest muntatge per al teu poble suposa molta més responsabilitat, si cap.

El programa interpretat va ser d’allò més amè. Una selecció dels grans èxits, ja clàssics, del pop i el rock, amb alguna sorpresa final:

  • A TRIBUTE TO ELVIS ….. (Arr. James Cristensen)
  • ELTON JOHN IN CONCERT ….. (Arr. Don Campbell)
  • THE BEST OF PHIL COLLINS ….. (Arr. Frank Bernaerts)
  • TRIBUTE TO MICHAEL JACKSON ….. (Arr. Josef Hastreiter)
  • QUEENN IN CONCERT ….. (Arr. Jay Bocook)
  • THE BLUES BROTHERS REVUE ….. (Arr. Jay Bocook)

I aquí finalitzava el concert, però, com ja ens tenien a tots avisats per les xarxes socials, la banda ens preparava una petita sorpresa, i vaja sorpresa !

Van realitzar tres bisos on, a més, vam poder gaudir de les veus d’alguns dels músics de la banda. Així, van interpretar fora de programa:

  • CAN´T HELP ME FALLING IN LOVE d’Elvis Presley, cantat per Marc Sanchís
  • HEAL THE WORLD de Michael Jackson, cantat per Isabel Julve i Aitana Saura
  • WE ARE THE CHAMPIONS de Queen, cantat per Ruben Gascó, Marc Sanchís, Aitana Saura i Isabel Julve

Així que la nit no podia acabar de millor manera. El concert de la banda ja s’ha convertit en un referent del bon fer musical, convertint-se en una nit màgica i especial, a més que molts dels presents tenen algun familiar més o menys proper a la banda.

Ara veurem que preparen i amb què ens sorprenen per al proper any, ja que el llistó està molt alt i ja es fa difícil poder superar-lo, però segur que amb la dedicació i les hores d’assaig que hi ha darrere d’aquests espectacles, segur que ho superen.

Ja tenim ganes que arribe l’estiu que ve per poder saber-ho.

Deja un comentario